Skupina Glas ljudstva je dirigirana iz tujine

Čas branja: 8 min.

Naša raziskava virov financiranja je pokazala, da skupina Glas ljudstva ni vzniknila iz ljudstva, ampak je očitno financirana in torej dirigirana iz tujine z namenom destabilizacije oz. rušenja naše države. Skupina Glas ljudstva očitno NE deluje v interesu prebivalcev Slovenije, temveč v interesu tujih sil in kapitala, ki skupino financira.

Organizacije, ki smo se pridružile pobudi Glas ljudstva v dobri veri, smo bile zlorabljene za doseganje ciljev, ki so diametralno nasprotni našemu iskrenemu prizadevanju za svobodno, ustvarjalno družbo.

Zato KUD Police Dubove in Zveza Modro-bela ptica od skupine Glas ljudstva zahtevata izbris imen obeh organizacij s seznama podpornikov te skupine ter prepovedujeta kakršnokoli omenjanje imen njunih organizacij ali njenih predstavnikov/članov v zvezi s to skupino.

Odvračanje pozornosti od Pogodbe o pandemijah

Edini rezultat akcije Stavka pacientov je nemoteno povišanje zdravniških plač (podkupnina za molk?), in to preko proračunskih zmožnosti, kar na dolgi rok pomeni rušenje zdravstva. Tudi dostop do zdravnika se ni izboljšal za nikogar, niti za tiste, ki izbranega zdravnika imajo, pa do njega ne morejo priti zaradi normalizacije telefonske obravnave pacientov.

Čas izvedbe Stavke pacientov daje slutiti, da je služila odvračanju pozornosti od resnično pomembne teme v tem času, tj. zadnje faze vladnega podpisovanja Pogodbe o pandemijah (Pandemic treaty) s Svetovno zdravstveno organizacijo (WHO), ki pomeni predajo suverenosti Republike Slovenije (in s tem svobode njenih državljanov) v roke svetovnim oligarhom, ki WHO obvladujejo.

Na to, da sta OZN in WHO v rokah oligarhov, opozarja več strokovnjakov, mdr. nekdanji izvršni direktor OZN za trajnostni razvoj Călin Georgescu in izvedenka WHO za zdravstvo Astrid Stuckelberger, pri nas pa upokojena zdravnica Biserka Ilin. V oči bode dejstvo, da je agenda OZN povsem enaka Agendi 2030, kakršno nam vsiljuje Svetovni gospodarski forum (WEF). Moderatorji FB-skupin Glas upora in Skupina podpore aktivnemu državljanstvu so pridno cenzurirali vse objave, s katerimi smo sodržavljane skušali opozoriti na ta problem, o tem kajpada tudi na FB-straneh Glas upora in Piščalka niso niti muksnili.

V službi svetovnih oligarhov

Pravna mreža je v Predlogu zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o nalezljivih boleznih na str. 5 zapisala stavek: »Predlog zakona predvideva rešitve, ki bodo splošno uporabljive v primeru pojava do sedaj že znanih nalezljivih bolezni ter tudi v primeru pojava nove in strokovno neraziskane nalezljive bolezni

Dejanskega pomena te formulacije sem se zavedela šele v luči problematike podpisovanja Pogodbe o pandemijah, s katero se v okviru WHO pripravlja svetovni državni udar. S podpisom te pogodbe se namreč države podpisnice odpovedujejo lastni suverenosti v primeru pandemije, saj lahko WHO povsem samovoljno (in neutemeljeno!) razglasi pandemijo in določi ukrepe, kot so karantena, lockdown, cepljenje, cenzura itd.

Kompromitirane nevladne organizacije

Pravna mreža je bila za svoje usluge poplačana z nagrado državljan/ka Evrope. Da Evropska unija nikakor ni na strani državljanov EU, ampak uresničuje agendo svetovnih oligarhov, zbranih v WEF, danes že z gotovostjo vemo zaradi afer v zvezi z Ursulo von der Leyen (npr. netransparentno sklepanje pogodbe s Pfizerjem), sodelovanja v vojni v Ukrajini na strani kijevskega neonacističnega režima in sistematičnega uničevanja evropskega gospodarstva in kmetijstva. EU zelo očitno ne skrbi za interese državljanov, ampak za interese oligarhov.

Na spletnih straneh Pravne mreže izvemo, da so nosilne organizacije te združbe:

  • Pravni center za varstvo človekovih pravic in okolja (PIC)
  • Amnesty International Slovenija (AI)
  • Danes je nov dan (DJND)
  • Zavod za kulturo raznolikosti Open (Open)

National Endowment for Democracy (NED)

Zavod Danes je nov dan (DJND), ki po mojih informacijah ureja spletne strani Glas ljudstva in Pravne mreže, pošilja e-obvestila itd., financirajo Veleposlaništvo ZDA in NED – National Endowment for Democracy, ki slovi po načrtnem destabiliziranju držav (vključno z državnimi udari) s pomočjo financiranja nevladnih organizacij (NVO). Kako to počne in kje vse je že podpirala državne udare, si lahko preberete temle opisu kitajskega zunanjega ministrstva, analizo ozadja pa v temle članku o barvnih revolucijah in v temle članku o operacijah zahodnih tajnih služb na Kitajskem.

Kitajsko ministrstvo za zunanje zadeve je v uvodu svoje analize delovanja ZDA v tujini takole povzelo bistvo:

»ZDA že dolgo uporabljajo demokracijo kot orodje in orožje za spodkopavanje demokracije v imenu demokracije, za spodbujanje razdora in razprtij ter za vmešavanje v notranje zadeve drugih držav, kar ima katastrofalne posledice. Nacionalna fundacija za demokracijo (National Endowment for Democracy, NED) kot eden glavnih ›vojščakov‹, ›belih rokavic‹ in ›križarjev demokracije‹ ameriške vlade pod pretvezo spodbujanja demokracije ruši zakonite vlade in podpira proameriške marionetne sile po vsem svetu.«

Zavod Danes je nov dan financira ameriški National Endowment for Democracy (NED)
Zavod Danes je nov dan financira ameriški National Endowment for Democracy (NED)

Svetovni gospodarski forum (WEF)

Ker DJND financira tudi Veleposlaništvo Kraljevine Nizozemske, ki je, sodeč po planskem uničevanju nizozemskih družinskih kmetij in drugem uresničevanju Agende 2030, pod popolnim nadzorom WEF, lahko upravičeno sklepamo, da DJND sodeluje pri uresničevanju agende svetovnih oligarhov.

Obamova fundacija

V tem kontekstu velja omeniti tudi Inštitut 8. marec, katerega direktorica niti ne skriva, da je financirana iz ZDA (Obama Foundation). Tudi Inštitut 8. marec zelo očitno opravlja nalogo odvračanja pozornosti od realnih problemov, kar mdr. dokazuje dosleden molk o problematiki Pogodbe o pandemijah.

Open Society Initiative Europe in Open Society Foundations

CNVOS je med NVO razdelil 100.000 EUR, pridobljenih od Open Society Initiative za Evropo, ki deluje v okviru organizacije Open Society Foundations pod vodstvom Georgea Sorosa, in sicer za akcije v Sloveniji in tujini, »ki mora[jo] vplivati predvsem na razmere v Sloveniji«, izvedene v obdobju 15. 7. 2021–20. 4. 2022. (Končni datum se zanimivo ujema s terminom državnozborskih volitev, ki ga je predsednik republike Pahor razglasil šele novembra 2021 in potrdil januarja 2022. Na podlagi tega, da je bil pri razpisu ta datum znan že julija 2021, lahko sklepamo, da je šlo za koordinirano delovanje.)

Najbrž ni treba omenjati, da je (bila) podobno kot NED tudi Soroseva organizacija prisotna pri vseh »barvnih revolucijah«, torej pri državnih prevratih pod taktirko ZDA (seznam gl. točko II. v članku o NED).

CNVOS je med slovenske NVO razdelil 100.000 EUR Soroseve Open Society Iniciative for Europe (Open Society Foundations)
CNVOS je med slovenske NVO razdelil 100.000 EUR Soroseve Open Society Iniciative for Europe (Open Society Foundations)

Infiltracija nevladnih organizacij v Svet RTV Slovenija

Moja poizvedba v zvezi z RTV Slovenija je pokazala, da stanje nikakor ni takšno, kakor ga prikazujejo skupina Glas ljudstva in osrednji mediji. Nasprotno, RTV je bila vselej pristranska, le da je preferirala »levo« opcijo. To, da v svet RTV pridejo predstavniki NVO, gotovo ne bo rešilo problema nevtralnosti javnega medija. Nasprotno, poglobilo ga bo, kajti kot vidimo na temle primeru, je nekaterim NVO etika deveta briga in nimajo zadržkov glede uresničevanja tujih interesov, če so za to plačani.

Razni zavodi in inštituti, ki delujejo po nareku iz tujine, uničujejo ugled nevladnih organizacij v javnosti, in ta škoda je nepopravljiva.

Kompromitiranost osrednjih medijev in političnih strank

Moje raziskovanje in pozorno opazovanje je na žalost pokazalo tudi to, da se tujim interesom podrejajo prav vsi slovenski mainstream mediji, začenši z STA. Zdravstvena in ukrajinska kriza sta pokazali, da so interese državljanov izdale vse parlamentarne stranke, ne glede na politično usmeritev.

Vodja kartela svetovnih oligarhov Klaus Schwab se je sam pohvalil, da je WEF uspelo prodreti v vlade po vsem svetu. Kam to pelje, lahko vidimo na primeru držav, ki jih že vodijo »mladi svetovni voditelji« (young global leaders), kot sta npr. Justin Trudeau (Kanada) in Jacinda Andern (Nova Zelandija), pa tudi Mark Rutte (Nizozemska), Olaf Scholz (Nemčija) itd.

»Mladim svetovnim voditeljem« je skupno:

WEF v Sloveniji

Žal imamo infiltrirance WEF tudi v Sloveniji. V medijih sta se z nazivom »mladi svetovni voditelj« pohvalila Alja Brglez (desna roka Boruta Pahorja) in Mark Boris Andrijanič (NSi). Na podlagi člankov, ki so prvi začeli promovirati prehrano z žuželkami (čeprav je hitin za človeka strupen), vemo, da so kompromitirane mladinske organizacije, ki so jih ustanovili »global shaperji« (global shapers, slovenski prevod bi bil svetovni oblikovalci politik), ki so se na WEF prijavili iz Slovenije (Ljubljana, Koper).

Zakaj so za kovače politik v okviru WEF zanimivi mladi od 20–30 leta, je naglas povedala podpredsednica ZDA Kamala Harris: ker so »neumni«. Vsi, ki smo že nekaj časa na svetu, vemo, da smo v mladosti zaradi pomanjkanja življenjskih izkušenj sprejemali precej nespametne odločitve in da je bilo z nami v mladih letih precej lažje manipulirati.

Poziv k prenehanju uničevanja lastne države

Vse, ki pri uresničevanju WEF-ovega »velikega reseta« sodelujete iz nevednosti in naivnosti, pozivamo, da nemudoma nehate pomagati tujcem pri uničevanju Republike Slovenije in siromašenju njenih prebivalcev.

Priporočamo, da si natančno preberete Agendo 2030 in poglobljeno premislite, komu vse to sploh koristi (namig: v enačbo vključite bogataše in njihov način življenja ter primerjajte njihove besede z njihovim ravnanjem).

Za tiste, ki z NED in WEF sodelujejo zavestno, pa naj le ponovimo, kar vedno znova pokaže zgodovina: Izdajalcev nihče ne spoštuje, še najmanj tisti, katerim so se prodali.

Priporočeni članek

Sammy Ismail: Neo-compradors: the leftist foot soldiers of Imperialism. Almayadeen, 2. 2. 2023. https://english.almayadeen.net/news/politics/neo-compradors:-the-leftist-foot-soldiers-of-imperialism

Priporočeni dokumentarci

How China Banned Soros in 1989 [A Canadian Patriot Press Film]. MattEhret, 20. 2. 2023. https://rumble.com/v2a5pde-how-china-banned-soros-in-1989-a-canadian-patriot-press-film.html

Why Do Soros and Bannon Agree the CPC Must Be Destroyed? (Youtube Teaser). The Canadian Press, 5. 3. 2023. https://youtu.be/fG6F5G6Ow5E

SHORT: Why the US National Endowment for Democracy Has Nothing to do with “Democracy”. The New Atlas, 29. 1. 2022. https://rumble.com/vykad9-short-why-the-us-national-endowment-for-democracy-has-nothing-to-do-with-de.html

Ep. 5877 – Kit Klarenberg on the Georgia Uprisings and the NED – 3/17/23. The Scott Horton Show, 22. 3. 2023. https://rumble.com/v2e7znv-ep.-5877-kit-klarenberg-on-the-georgia-uprisings-and-the-ned-31723.html

Dokumentarci Borisa Malagurskega: https://malagurski.com/

The Weight of Chains (2010, rež. Boris Malagurski): https://youtu.be/waEYQ46gH08

The Weight of Chains 2 (2014, rež. Boris Malagurski): https://youtu.be/vNNG_mn_9DU

Filmi Borisa Malagurskega na YT: https://www.youtube.com/watch?v=j4jcdAiCf6U&list=PLKqOIsPlsLPZccxfw3HQu0_atbz83pSxk

Viri in literatura

Glas ljudstva. https://glas-ljudstva.si/

Simona Rebolj: Državljani čakamo in čakamo in čakamo na pojasnila. Simona Rebolj, 9. 1. 2023. https://simonarebolj.wordpress.com/2023/01/09/drzavljani-cakamo-in-cakamo-in-cakamo-na-pojasnila/

Călin Georgescu: OZN je v rokah oligarhov. Samozaložba.si, 12. 1. 2023. https://www.samozalozba.si/calin-georgescu-ozn-je-v-rokah-oligarhov/

Astrid Stuckelberger: Svetovna vladavina z WHO. Samozaložba.si, 12. 1. 2023. https://www.samozalozba.si/astrid-stuckelberger-svetovna-vladavina-z-who/

Kaj se dogaja? Biserka Ilin, 13. 1. 2023. https://youtu.be/WA_qm470-mg

PMVD pripravila predlog sprememb 39. člena ZNB. Pravna mreža za varstvo demokracije, 29. 11. 2021. https://pravna-mreza.si/izjava-za-javnost-pmvd-je-s-pravnimi-strokovnjakinjami_ki-ter-ob-posvetovanju-z-epidemiolo%C5%A1ko-stroko-pripravila-predlog-sprememb-39-%C4%8Dlena-zakona-o-nalezljivih-boleznih/

PMVD prejela nagrado državljan_ka Evrope. Pravna mreža za varstvo demokracije, 24. 6. 2022. https://pravna-mreza.si/pravna-mreza-za-varstvo-demokracije-prejela-nagrado-drzavljan_ka-evrope/

MEP Cristian Terhes calls for the immediate resignation of Ursula von der Leyen. Cristian Terheş, 18. 10. 2022. https://youtu.be/beEfo7c_Weg

Europe is destroying its own economy for NATO (and Wall Street). Geopolitical Economy Report, 10. 9. 2022. https://youtu.be/CA7PVxSkWKU

Danes je nov dan. https://danesjenovdan.si/o-nas

Inštitut 8. marec. https://www.8marec.si/

Press statements by Presidents Von der Leyen and Zelenskyy in Ukraine. European Commission, 15. 9. 2022. https://youtu.be/LsLiALT6-K8

Innocence abroad: The new world of spyless coups. The Washington Post, 22. 9. 1991.  https://www.washingtonpost.com/archive/opinions/1991/09/22/innocence-abroad-the-new-world-of-spyless-coups/

Fact Sheet on the National Endowment for Democracy. Ministry of Foreign Affairs of the People’s Republic of China. 7. 5. 2022. https://www.fmprc.gov.cn/eng/zxxx_662805/202205/t20220507_10683090.html

Matthew Ehret: The British Intelligence Hand Behind the NED and Modern Color Revolutions. Matt Ehret’s Insights, 7. 6. 2023. https://matthewehret.substack.com/p/the-british-intelligence-hand-behind

Matthew Ehret: Steve Bannon And China’s Deep State. Matt Ehret’s Insights, 7. 1. 2023. https://matthewehret.substack.com/p/steve-bannon-and-chinas-deep-state

Cynthia Chung: Chapter 14: Sleepwalking Into Fascism: Why CIA/NATO’s Foreign Policy Has Been Consistent for the Past 77 years. Through A Glass Darkly, 8. 1. 2023. https://cynthiachung.substack.com/p/sleepwalking-into-fascism-why-cianatos

Maja Pavlin: Nekdanji ameriški predsednik v pogovorni oddaji o Niki Kovač. 24ur.com, 18. 11. 2022. https://www.24ur.com/novice/slovenija/nekdanji-ameriski-predsednik-v-pogovorni-oddaji-o-niki-kovac.html

Obama Foundation. Influence Watch. https://www.influencewatch.org/non-profit/obama-foundation/

CNVOS: Finančna podpora za akcije za obrambo demokracije. https://www.cnvos.si/osife/

Open Society Foundations (Open Society Institute). Influence Watch. https://www.influencewatch.org/non-profit/open-society-foundations/

CNVOS: Gradiva in FAQ. https://www.cnvos.si/osife/gradiva-faq/

George Soros’ Open Society Foundation unmasked in a major leak. The Saker, 17. 8. 2016. https://thesaker.is/george-soros-open-society-foundation-unmasked-in-a-major-leak/

Former CIA Agent John Stockwell Talks about How the CIA Worked in Vietnam and Elsewhere. Wittness to War, 30. 9. 2017. https://youtu.be/NK1tfkESPVY

Schwab Series. Unlimited Hangout. https://unlimitedhangout.com/schwab-series/

Klaus Schwab/HARVARD Talk/ Trudeau Cabinet & others “penetrated”. JHOC, 26. 1. 2022. https://youtu.be/b4cDNyvrP40

Young Global Leaders. Influence Watch. https://www.influencewatch.org/organization/young-global-leaders/

Farmers protest against Dutch government’s plan to cut nitrogen emission. WION, 24. 6. 2022. https://youtu.be/fVwVYzGLl_Q

Hundreds of farmers roll through NZ’s cities in protest over Govt’s new emissions tax. Newshub, 20. 10. 2022. https://youtu.be/jYtkX0aWstE

What! The WEF is giving our kids bugs for school lunches? | Redacted with Clayton Morris. Redacted News, 21. 10. 2022. https://rumble.com/v1p4s5t-what-the-wef-is-giving-our-kids-bugs-for-school-lunches-redacted-with-clayt.html

Banks have started to freeze accounts linked to Ottawa protests, federal government says. CBC News, 18. 2. 2022. https://youtu.be/me-erNZ31z8

German journalist Alina Lipp censored and threatened with arrest for reporting? Tom, 3. 7. 2022. https://youtu.be/GxFQABrxzw4

Nun wird auch gegen Mutter von Alina Lipp aufgrund der Tätigkeit ihrer Tochter vorgegangen. Djuki San, 14. 8. 2022. https://youtu.be/frGkwraSx7U

Alja Brglez nominirana za mlado svetovno voditeljico. Finance, 26. 10. 2004. https://www.finance.si/102255/Alja-Brglez-nominirana-za-mlado-svetovno-voditeljico

Pahor bo kot bivši predsednik imel ob sebi Aljo Brglez. N1 SLO, 9. 11. 2022. https://n1info.si/novice/slovenija/pahor-bo-kot-bivsi-predsednik-imel-ob-sebi-aljo-brglez/

WEF Andrijaniča uvrstil med najobetavnejše mlade svetovne voditelje. MMC RTVSLO, 29. 4. 2022. https://www.rtvslo.si/slovenija/wef-andrijanica-uvrstil-med-najobetavnejse-mlade-svetovne-voditelje/625664

Saša Vesel: Prihodnost mesa so farme žuželk. Študent, 21. 4. 2020. https://www.student.si/lajf-je/hrana/prihodnost-mesa-so-farme-zuzelk/

Global Shapers. Influence Watch. https://www.influencewatch.org/organization/global-shapers/

Global Shapers Hub Ljubljana. https://www.globalshapersljubljana.org/

Global Shapers Koper Hub. https://sloam.si/programi/global-shapers-koper-hub/

‘She wasn’t wrong’: Kamala Harris says 18-24 year olds are ‘stupid’. Sky News Australia, 20. 11. 2022. https://youtu.be/BJVNfKWfFuA

Dopolnjeno 10. 8. 2023

Foto: Bobo (24ur.com)

Se vam zdi prispevek zanimiv?

Ocenite ga s klikom na zvezdice!

Ker se vam prispevek zdi zanimiv …

Sledite nam na družabnih omrežjih!

Žal nam je, da se vam prispevek ne zdi zanimiv.

Z vašo pomočjo ga lahko izboljšamo!

Kako bi lahko prispevek izboljšali?

Samozaložba.si