Naroči se na e-članke

Če želite biti obveščeni o novih poučnih vsebinah, se lahko naročite na obvestila o novih objavah. Pošiljamo jih enkrat na teden – vsak četrtek.

Kdor bere, ta ve!

Poučne vsebine po e-pošti. Vsak četrtek.

* označuje zahtevano

KUD Police Dubove, ki je upravitelj spletnega portala www.samozalozba.si, bo podatke, ki ste jih vnesli v ta obrazec, uporabljalo izključno za pošiljanje vsebin, objavljenih na tem portalu. Prosimo, označite soglasje s klikom na kvadratek:


Če si premislite, se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo, navedeno na dnu vsakega našega e-obvestila, ali pa tako, da nam pišete na e-naslov samozalozba@policadubova.org. Zavezujemo se, da bomo z vašimi podatki ravnali nadvse skrbno in odgovorno. Podrobnejše podatke o varovanju osebnih podatkov lahko najdete na naših spletnih straneh. S klikom na spodnji gumb izražate soglasje, da vaše podatke lahko obdelujemo v skladu z veljavnimi predpisi.

Za razpošiljanje prisvevkov uporabljamo Mailchimp. S klikom na gumb »Naroči se« potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo vaši podatki posredovani Mailchimpu, našemu pooblaščenemu obdelovalcu podatkov, ki podatke obdeluje skladno z našo politiko varovanja zasebnosti. Več o Mailchimpovem varovanju zasebnosti.


Samozaložba.si