Kdo smo

Delujemo na robu, kjer se srečujeta umetnost in življenje. Smo utečena ekipa zaljubljenih v besedo – pisci, prevajalci, lektorji, uredniki, kulturni animatorji in negovalci bralne kulture –, zato z veseljem pomagamo vsakomur, ki se podaja na pot ustvarjalnosti, da lahko njegova misel najde pot do drugih ljudi. Pri vsem, kar počnemo, se zavezujemo kakovostnemu delu in profesionalnemu pristopu.

V okviru Kulturno-umetniškega društva Police Dubove organiziramo literarne večere, bralne klube, ustvarjalne delavnice ter izdajamo leposlovjein dela s področja humanistike. Naša smer in cilj sta bogatitev slovenskega prostora z duhom, razmišljanjem in zanosom tega, kar se ta hip dogaja na področju besednega ustvarjanja pri nas in v tujini. Iščemo ne samo najvidnejše pisce tega trenutka, temveč predvsem tiste, ki z bogato sporočilnostjo vplivajo na našo zavest, pri tem pa ne sedejo nujno v okvire pričakovanj družbe. Ker je njihov glas dragocen za vse nas. Tudi vašo ustvarjalnost spodbujamo zato, ker se zavedamo, da z združenimi močmi lahko spletamo tkivo zdrave, vitalne družbe.

Storitve izvajamo v sodelovanju z zanesljivimi stalnimi sodelavci in dolgoletnimi poslovnimi partnerji, kot so Zveza Modro-bela ptica, Društvo humanistov Goriške in samozaložba Bojana Ekselenskega.

Naši podatki

Kulturno-umetniško društvo Pólice Dubove
Vnanje Gorice, Nova pot 142
SI-1351 Brezovica pri Ljubljani
Matična št.: 2326035000
Davčna št.: 85148202 (nismo zavezanec za DDV)
www.policadubova.org