Izdelava e-knjige

Kaj pomeni izdelava e-knjige?

Pri izdelavi e-knjige pretvorimo vsebino izvorne datoteke v formate, namenjene branju na čitalnikih in drugih prenosnih napravah. E-knjižni formati omogočajo prilagodljivost besedila ekranu.

Katere formate pretvarjamo v e-knjige?

Sprejemamo datoteke v formatih DOC, DOCX, RTF, ODT in PDF. Če imate izvorno gradivo v kakem drugem formatu, nam to sporočite – prepričani smo, da bomo našli rešitev.

Koliko izdelava e-knjige stane?

Manj obsežno e-knjigo vam izdelamo že za 49 €! Strošek izdelave e-knjige ocenimo na podlagi gradiva, ki ga pošljete – profesionalno cenitev opravimo brezplačno.

Koliko časa izdelava e-knjige traja?

Standardni proces izdelave e-knjige traja do 14 delovnih dni od trenutka sprejema kompletnega gradiva. Če ste v časovni stiski, nas na to opozorite (cena ekspresne storitve po dogovoru).

Kaj dobite?

Pri standardni pretvorbi boste prejeli datoteko ePub. Cena vključuje tudi:

  • vnos metapodatkov v ePub (vključno s št. ISBN elektronske izdaje, ki jo priskrbi založnik),
  • izdelava odlomka ePub (približno 10 % publikacije),
  • priprava interaktivnih opomb in hiperpovezav,
  • optimizacija formatiranja besedila in grafik iz vidika prikaza na različnih napravah,
  • natančno preverjanje tehnične brezhibnosti datotek, v skladu s standardi IDPF.

Pretvarjamo tudi v sodobne formate, ki omogočajo vdelavo multimedijskega gradiva (ePub3) in ohranitev preloma tiskane knjige (ePub3 fixed layout).

Zakaj Zveza Modro-bela ptica?

Zveza Modro-bela ptica je neprofitna organizacija, ki ima večletne izkušnje z izdelavo in prodajo e-knjig. Skrbimo za visoko kakovost svojih storitev (estetika in funkcionalnost e-knjig, večstopenjsko preverjanje brezhibnosti datotek, pravočasna izvedba naročil). Vsako knjigo, ki nam je zaupana, obravnavamo individualno in ji namenimo vso potrebno pozornost.

Želite profesionalno kvaliteto?

Za kvalitetno izdelavo e-knjige poskrbijo naši strokovnjaki.

Pošlji povpraševanje

Samozaložba.si