Radijska igra Ornitologija: Čudni tiči

Radio K'r antena
Radio K'r antena
Radijska igra Ornitologija: Čudni tiči
Loading
/

Na valovih Radia K’r antena lovimo še nikdar slišane frekvence. V želji po enakopravnosti vsega življa dajemo priložnost za izraz vsem posameznim in zdroženim glasovom. Kolektiv zdroženih glasov skrbi, da je slišan šum slehernega bitja.

V oddaji Jajca na oko se zbujamo z Danico Svit, ki danes z žvrgolečim Slavkom Žužkom slavi posebno obletnico. Urban Colombo poleti naravnost na teren in pridobi razburljiv intervju. Posebna frekvenca je ulovila tožbo Klopce Benča, ki pogreša šolo. Pepita Bidermajer Sajko je v studio povabila dr. Sovo, ki je delil še nikoli razkrite informacije, preden je odletel, studio pa pogorel. V oddaji 5G naravnost v srce bo na svoj račun prišla poslušalka Jackie z glasbeno željo za prijateljico Jamette. Sativa Zadeu v Zadetku v polno gosti strokovnjakinjo za holostično bivanje Hedero Helix, ki bo usmerjala naše dihanje do esence življenja. Knjižni molj predstavlja svoj knjižni predlog: Iztok Osojnik: Kosovel in 7 palčkov.

Projekt Radio K’r antena (2020), ki je obrodil radijsko igro Ornitologija: Čudni tiči. Radijska igra je delo kolektiva Zdroženi glasovi, ki se je rodil iz eksperimentalne delavnice Od knjige do radijske igre skozi lupo improvizacijskega gledališča, zasnovane pod okriljem KUD Police Dubove v okviru projekta Migracije v resničnosti (2019–2021), ki ga je sofinanciral program Evropske unije Ustvarjalna Evropa.

Samozaložba.si