Liz Gunn: Klic v sili iz Nove Zelandije

Čas branja: 3 min.

VIDEO & PREPIS.

Novinarka Liz Gunn je 3. 12. 2023 objavila uradno izjavo, s katero obvešča svetovno javnost, da je policija izvedla racijo na domu žvižgača novozelandskega ministrstva za zdravje in na domu osebe, ki je z njim sodelovala. Liz Gun poziva novozelandsko vlado, naj ustavi ta tiranski odziv in žvižgaču izkaže čast in spoštovanje, ki si ju zasluži kot nacionalni junak.

Prosimo, delite ta video, da zagotovimo varnost vseh, ki so pripomogli k temu, da so uradni podatki novozelandskega ministrstva za zdravje prišli v javnost.

Žvižgačevo poročilo si lahko ogledate tule: https://rumble.com/v3ynskd-operation-m.o.a.r-mother-of-all-revelations.html

(Posnetek žvižgačevega poročila s slovenskimi podnapisi bo objavljen naslednji teden.)

Izvirnik: EMERGENCY UPDATE!!! NZ WHISTLEBLOWER RAIDED BY POLICE!!! Mariazeee, 3. 12. 2023.

Prepis

Sem Liz Gunn in to je klic v sili svetu iz Nove Zelandije.

Danes je nedelja, 3. 12. 2023, sem v avtu in moja naloga je, da povem, da je hišo žvižgača, ki je objavil ključne informacije, ki razkrivajo kovidne laži, oz. podatke, ki jih je pridobil med delom za ministrstvo za zdravje, danes ob 2.15 obkolila policija. Policistov je kot listja in trave, zdaj je ura skoraj pet. Tega nisem objavila prej, da ne bi prilivala olja na ogenj, a zakaj je policija še vedno tam? Pred 10 minutami je policija obkolila tudi hišo druge osebe, ki podpira žvižgača in me je kontaktirala skupaj z žvižgačem. Tadva človeka ne moreta več dajati izjav, zato sem jaz tista, ki mora o tem obvestiti svet.

Novo novozelandsko vlado pod Luxonom bi rada opomnila, da morate obelodaniti resnico in pokazati, da ste drugačni od tiranske vlade Jacinde Ardern. To je za vas ogromen izziv. S tem boste pokazali Novi Zelandiji, kakšna vlada boste.

Še zlasti ti, Winston Peters. Na predvečer objave podatkov sem te šla obiskat, Winston. Poslala sem ti SMS. Rekla sem, da imam zate nekaj pomembnega. V vlado si prišel, ker si Novozelandcem obljubil, da boš podprl gibanje za svobodo in resnicoljubnost, da boš sprožil podrobno preiskavo o kovidu. Tudi žvižgač te je klical, dala sem mu tvojo številko. Rekel je, da ti bo dal vse podatke. Pripravljena sva ti bila dati podatke, da bi postal največji junak med politiki na svetu.

Še vedno ti jih rade volje dava, toda pozivam te, Winston, pozivam te: Pomagaj tema človekoma. Poskrbi, da bo Luxon odpoklical policijo, poskrbi, da bosta pri priči osvobojena. Poskrbi, da bo ta žvižgač obveljal za novozelandskega junaka, ker je ljudem po svetu povedal resnico.

Vse oči so uprte v Novo Zelandijo, Winston Peters. Pa ne le to. Na osebni ravni veš, kakor vem jaz, da te je moj oče v 80. letih podpiral, ko te nihče ni poslušal, ko si hotel razkriti korupcijo, pri čemer je sodeloval žvižgač. Oče je bil tisti, ki je svetoval Petru Williamsu, naj te prav tako podpre. In onadva sta se postavila po robu tistim, ki so hoteli tvojo kri: »Winstonu bi morali izkazati vse časti, da je obelodanil to zgodbo.« Zdaj te, smešno, pozivam, da vrneš uslugo, ki ti jo je naredil moj oče.

Še več, s tabo sem na začetku volilne kampanje naredila izvrsten intervju, ki ti je pomagal priti v vlado, o tem ni dvoma. Prosim te, Winston, pokaži, da si resno mislil, kar si rekel, ko si kandidiral in dobil glasove gibanja za svobodo.

Pa tudi Nova Zelandija in svet, morate pisati novi vladi Christopherja Luxona in novozelandskemu parlamentu v Wellingtonu, ves svet mora zahtevati, da oba žvižgača osvobodijo. In tudi mene, če pridejo pome. To je popolna tiranija.

V igri sta dve stvari. Strinjam se, da je treba zavarovati podatke ministrstva za zdravje, toda tu gre za nekaj pomembnejšega. Pomembnejše je, da morajo državljani, če se vlada izkaže za zločinsko, najti način, kako ta zločin razkriti. Prav to sem storila kot novinarka. To je naloga novinarja. In to sta storila žvižgača. To je bistvo žvižgaštva. Gre za velik zločin, primerljiv z afero Watergate.

Gre tudi za to, da povemo resnico, pokažemo svetu, kako so morili po vsem svetu. Podprite tadva žvižgača, če ne, bo ta tiranija v bodočnosti prišla k vam domov. Če ne k vam, pa k vašim otrokom. Če svet ne bo podprl žvižgačev in se zavzel zanju, bomo v bodočnosti vsi jetniki.

Pomagajte Novi Zelandiji! V hudi zagati smo, če bo nova vlada nadaljevala tiranijo in brutalnost pošastne vlade Jacinde Ardern. Gre za izziv. Odzvati se je treba zdaj.

Prosim, pomagajte! Pišite poslancu Winstonu Petersu in zahtevajte, da se zavzame za to. Ključnega pomena je, da sta žvižgača osvobojena.

Se vam zdi prispevek zanimiv?

Ocenite ga s klikom na zvezdice!

Ker se vam prispevek zdi zanimiv …

Sledite nam na družabnih omrežjih!

Žal nam je, da se vam prispevek ne zdi zanimiv.

Z vašo pomočjo ga lahko izboljšamo!

Kako bi lahko prispevek izboljšali?

Samozaložba.si